You are here: Home » Openhaarden

Openhaarden

Openhaarden voor iedereenHet woord openhaard is een verzamelnaam voor allerlei soorten haarden. Het kan gaan om een echte openhaard of om een open vuur in een schouw. Maar eventueel ook om een gesloten gashaard. Wij verkopen en installeren alle soorten openhaarden i.s.m. Ton van Dam Openhaarden.

Voor iedere sfeer een passende openhaard

U bent dus op zoek sfeerverwarming in uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er is ruime keuze in openhaarden en dat maakt het voor u lastig om de knoop door te hakken. Natuurlijk worden er naast het maatwerk ook standaard producten gebruikt. Echter door de wensen van onze klanten is de uitvoering van de totale installatie altijd variërend en uniek. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van openhaarden en stemmen deze ervaringen af op uw verzoeken. Welke openhaard uitvoering of opstelling u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw openhaard een sfeermaker wordt in uw huis.

Ook budget openhaarden

Een openhaard hoeft helemaal niet duur te zijn. Ook klanten met een lager budget kunnen bij ons terecht voor een mooie gas- of houthaard in verschillende groottes. Speciaal hiervoor hebben wij een eigen concept in de markt gezet, genaamd Budget Flames. Met dit concept kan de klant bij ons terecht voor een standaard gashaard (in basis zonder installatie). Mocht u de haard toch via ons willen laten plaatsen, kan de montage eventueel in overleg en tegen meerprijs worden uitgevoerd.

Tijdens een bezoek aan de showroom nemen we graag de mogelijkheden voor uw situatie door zodat uw openhaard aan alle verwachtingen zal voldoen.

Welke keuze u ook maakt, wij zorgen altijd voor de kwaliteit van onze openhaarden. Neem nu contact met ons voor een vrijblijvend advies.

Deel deze paginaTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Email this to someone