You are here: Home » Gastenboek » Alle twijfels zijn weg

Alle twijfels zijn weg

Ben blij dat dat jij zo doortastend bent geweest afgelopen vrijdag. De vloer die nu gelegd gaat worden, heb ik geen twijfels over. Vandaag diverse keren naar het voorbeeld gekeken en het voelt goed. Mijn eerste keus gaande de tijd kwam er twijfel, ook toe ik zag dat je een week geleden aan het mengen was, ging de twijfel niet weg en werdt alleen maar groter.
In ben nu blij dat in mijn twijfel liet merken en jij dat opmerkte en daarnaar handelde.Het is duidelijk dat je weet waar je mee bezig bent, mag ik het zo zeggen, want ik zie de vloer helemaal zitten. Past goed bij het huis en ook de stenen die buiten liggen, passen er goed bij, het is een geheel geworden. Zoals ik al zei: misschien heeft het zo moeten zijn.
Nogmaals bedankt.

Mw. C. van Polvliet

Deel deze paginaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email