You are here: Home » Balkonvloer

Balkonvloer

Balkonvloer

Balkonvloer: verlengstuk van uw appartement

Ons motto is, maak van uw balkon het verlengstuk van de woning. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de keuze voor een degelijke en mooie balkonvloer en de inrichting van uw balkon. Heeft u net een nieuw appartement en wilt u graag een duurzame balkonvloer, privacy op uw balkon en bloembakken plaatsen? Wij helpen u graag verder.

Balkonvloeren in elke gewenste kleur

De eerste stap in het aanleggen van uw balkon is een keuze maken over de balkonvloer. Balkonvloeren zijn het verlengstuk van uw woonkamer, daarom adviseren wij uw balkonvloer te laten aansluiten bij uw woonkamervloer. Uw balkonvloer kan door ons in elk gewenste kleur worden aangelegd en wordt duurzaam afgewerkt met een weerbestendige laag.

Welke balkonvloer kiezen?

Wij denken graag met u mee om een juiste keuze te maken in het kiezen voor een balkonvloer, balkontegels, kleur en materiaalkeuze. Vul ons contactformulier in en krijg meer informatie over opties voor balkonvloeren, voorbeelden en onze referenties. Wanneer uw balkonvloer is aangelegd, kunt u besluiten privacy te creëren met schuttingen of (bamboe)matten. Maak van uw balkon een echte tuin door bloembakken te plaatsen met bloemen die goed aansluiten bij de stijl van uw woonkamer. Breng eventueel verlichting aan op uw balkon voor extra sfeer.

Balkonvloer aanleggen

Het aanleggen van balkonvloeren is specialistisch werk. Wij meten als eerste uw balkonvloer in, bepalen aan de hand daarvan de prijs en maken dan een tijdsplanning. Ons familiebedrijf is hierin gespecialiseerd en werkt met gekwalificeerde vakmensen. Wij willen graag uw balkonvloer degelijk, perfect en duurzaam opleveren.

Heeft u een nieuwbouwappartement? Dan ontvangen wij graag de afmetingen of bouwtekening waarin het balkon is opgenomen. Aan de hand daarvan kunnen wij uw balkonvloer inmeten en een offerte opstellen. Met de hele portiek een balkonvloer aanleggen? Geef dan u specificaties door via het contactformulier en wij nemen wij contact me u op. Hiervoor geven wij interessante kortingen en kunt u toch kiezen voor uw eigen kleur of materiaal.

Werkwijze aanleggen balkonvloeren

Neem contact met ons op en vraag ons naar voorbeelden. Zo krijgt u meer informatie over onze werkwijze van het aanleggen van balkonvloeren. Ons familiebedrijf helpt u graag verder. Kom ook gerust eens langs in onze showroom voor een kop koffie en gratis advies. Heeft u direct een vraag of twijfelt u over de materiaalkeuze? Stel deze gerust uw vraag via ons contactformulier.

Naast balkonvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in siergrindvloeren, troffelvloeren en gietvloeren.

Deel deze paginaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email