You are here: Home » Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Stucadoorsbedrijf A. de Vries en Zonen bestaat al sinds 1906. Dit familiebedrijf, nu in de vierde generatie vader op zoon, mag zich een moderne onderneming noemen met een schat aan gedegen vakmanschap.

Na vele jaren restauraties, voor met name de Raad van State en nieuwbouw van ministeries, te hebben gedaan heeft in 1990 de huidige generatie, Ger en Dick de Vries, besloten om zich te richten op de particulieren- en aannemers markt. Door deze specialisatie verhuisde het bedrijf van Haarlem naar het centraal en makkelijk bereikbare Santpoort-Noord. Daar, aan de Hagelingerweg werd een showroom geopend waar alle vloeren en overige producten tastbaar tentoon gesteld zijn.

Voor een goed advies op het gebied van vloeren, binnen- en buitenmuren, plafonds, lijsten, ornamenten, gevelisolatie, siergrindvloeren, balkonvloeren en restauratie van monumenten kunt bij een van de showrooms terecht. Door de jarenlange ervaring heeft Stucadoorsbedrijf A. de Vries en Zonen alleen vakbekwame specialisten in dienst die ervoor zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd wordt opgeleverd. Strikolith levert vanaf 1984 alle producten voor de afwerking van interieur en exterieur aan de Vries & Zonen. Dit waarborgt voor onze klanten een constante kwaliteit. LET OP! indien uw woning ouder is dan 2 jaar mogen wij u slechts 6% BTW i.p.v. 21% in rekening brengen (dit geldt alleen voor stucwerk).

Deel deze paginaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email