You are here: Home » Gietvloer

Gietvloer

Gietvloer voorbeeld

Gietvloer: duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren zijn ijzersterk, onderhoudsvriendelijk en dempt geluid. Een gietvloer zorgt voor een unieke industriële sfeer en geeft de ruimte een strakke uitstraling. Naast bedrijfsruimtes (clickable naar troffel) zijn gietvloeren tegenwoordig veel terug te zien in woonkamers. Vooraf aan uw keuze voor een gietvloer is het belangrijk u goed in te laten lichten. De vloer is vaak een keuze voor een lange termijn. Waar moet u op letten?

Soorten gietvloeren

Er zijn verschillende soorten gietvloeren waarbij het materiaalgebruik het verschil maakt. Ons familiebedrijf werkt met de volgende gietvloeren:

• Epoxy gietvloer,
• Polyurethaan gietvloer,
• Woonbeton

Wij denken graag met u mee om een juiste keuze te maken in het kiezen voor een gietvloer, kleur en materiaalkeuze. Stel deze gerust uw vraag via het contactformulier of kom eens langs in onze showroom voor een kop koffie en gratis advies.

Gietvloeren in elk gewenste kleur

Uw gietvloer kan door ons in elk gewenste kleur of kleurcombinaties worden aangelegd. Wij werken de vloer af met een speciale coating waardoor de kleur mooi blijft.

Nieuwbouwappartement en gietvloer

Heeft u een nieuwbouwappartement? Dan ontvangen wij graag de afmetingen of bouwtekening van uw woning. Aan de hand daarvan kunnen wij uw gietvloer inmeten en een offerte opstellen. Met meerder bewoners een gietvloer aanleggen? Geef dan u specificaties door via het contactformulier en wij nemen wij contact me u op.

Hiervoor geven wij interessante kortingen en kunt u toch kiezen voor uw eigen kleur of materiaal.

Voordelen van een gietvloer

Nog even alle voordelen op een rij voor het aanleggen van een gietvloer:
• IJzersterk: Een gietvloer is zeer slijtvast en daardoor geschikt voor ruimtes met zware belasting als bedrijfs- en fabrieksruimtes, woonkamers, keukens et cetera. Als u iets laat vallen is dat niet terug te zien op deze vloer!
• Naadloos en waterdicht: De gietvloer wordt afgewerkt met een slijtvaste seal en coating en daardoor waterdicht.
• Geluiddempend: In een appartementencomplex is deze vloer zeer geschikt door zijn geluiddempende effect.
• Goed schoon te houden: De gietvloer is een strakke vloer en daardoor goed schoon te houden. U kunt de vloer stofzuigen en dweilen.
• Duurzaam en weinig onderhoud: Wij werken de gietvloer af met een coating laag waardoor de vloer mooi blijft en weinig onderhoud vereist.
• Vloerverwarming: In de gietvloer kunt u eenvoudig vloerverwarming aanleggen zonder schadelijk effect op uw vloer.
Heeft u een vraag of twijfelt u over de materiaalkeuze? Stel deze gerust uw vraag via het contactformulier.

Gietvloer aanleggen

Een gietvloer aanleggen is zeer specialistisch werk. Ons familiebedrijf is hierin gespecialiseerd en werkt met gekwalificeerde vakmensen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om te onderzoeken of de betreffende ruimte geschikt is voor een gietvloer. Daarna meten wij de ruimte in en bepalen wij de prijs. Vervolgens gaan wij in overleg met u een tijdsplanning opstellen. Ons doel is uw gietvloer degelijk, strak en duurzaam op te leveren.

Heeft u een vraag of twijfelt u over de materiaalkeuze? Stel deze gerust uw vraag via het contactformulier.

Naast gietvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in troffelvloeren en siergrindvloeren.

Deel deze paginaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email