U kunt telefonisch een afspraak inplannen via: 023-5388984

Showroom

Showroom

Al meer dan 30 jaar zijn wij uw vertrouwde specialist in troffel- en grindvloeren. Onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit heeft ons een vooraanstaande positie in de vloerenindustrie opgeleverd, en we zijn er trots op om u de beste vloeropties te bieden.

Onze troffel- en siergrindvloeren zien er niet alleen mooi uit, maar ook zeer praktisch. Wij begrijpen heel goed dat vloeren niet alleen mooi moeten zijn, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in vloeren die aan beide criteria voldoen.

Wat maakt onze troffel- en grindvloeren zo goed? Ten eerste zijn ze erg duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Of het nu gaat om een drukke woonkamer, een commerciƫle ruimte of een industriƫle omgeving, onze vloeren gaan lang mee en blijven mooi.

Daarnaast zijn onze vloeren eenvoudig te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde reinigingsroutines of speciale producten.

In onze showroom kunt u ons uitgebreide assortiment aan troffel- en siergrindvloeren bekijken. Wij staan op afspraak klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw woning, bedrijf of industrieel project, wij hebben de oplossing voor u.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en onze troffel- en siergrindvloeren zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor een afspraak en advies op maat.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw woning?

Wij begeleiden u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen