You are here: Home » Stucwerk voor binnen

Stucwerk voor binnen

Voor al uw Stucwerk

Stucwerk A. de Vries en zonenStucwerk kan heel verschillend zijn vooral de afwerkmogelijkheden zijn groot. Spachtelputz of pleisterwerk is het afwerken van muren of plafonds. Het “strak” maken van een hobbelige wand of een golvend plafond. Stucwerk is duurzaam en geeft meerwaarde aan uw woning. Pleisterwerk (glad), schuurwerk maar ook een op kleur geleverde sierpleister (kunststof gebonden) afwerklaag behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Verrassend hard stucwerk

Met sierpleister op basis van kunststof gebonden componenten kunnen we uw binnenmuren op een duurzame manier afwerken. Het is makkelijk schoon te houden en is stootvast. Door verschillende structuren en grofheid van de korrel kunt u de juiste sfeer voor uw huis kiezen. Voor woningen ouder dan 15 jaar geldt de 6% BTW regeling.

Klassiek of modern stucwerk?

Met lijsten of ornamenten op het plafond kunt u de kamer weer de originele staat terug brengen of een klassieke stijl in uw huis creƫren. Wij helpen u graag op weg om het juiste stucwerk te kiezen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere specialiteiten zoals de siergrindvloeren en troffelvloeren.

Deel deze paginaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email