U kunt telefonisch een afspraak inplannen via: 023-5388984

Troffelvloeren

Troffelvloer, vrijwel onverwoestbaar

Een belangrijk kenmerk van een troffelvloer is dat deze vrijwel onverwoestbaar is. De troffelvloer kan een zware belasting aan, is water- en vloeistofdicht en daarom zeer geschikt voor uw bedrijfs- en fabrieksruimtes. De troffelvloer kan door onze experts over elk soort ondergrond worden geplaatst. Heeft u als ondergrond een bestaande tegelvloer of beton? Geen probleem, wij leggen de troffelvloer hier bovenop en zorgen ervoor dat het naadloos wordt opgeleverd.
Houd er alleen rekening mee dat de troffelvloer een dikte van 5 tot 8 millimeter heeft.

Troffelvloeren A de Vries

Troffelvloer geschikt voor uw bedrijfs- en fabrieksruimte

Een troffelvloer is opgebouwd uit uit kunststof en vormt samen met de kwartskorrels, toeslagstoffen en epoxyhars de basis voor een troffelvloer. Door deze samenstelling van grondstoffen is de troffelvloer geschikt voor bedrijfs- en fabrieksruimte. Daarnaast kunnen wij de troffelvloer aanleggen met holle plinten zodat het geschikt is voor toepassing in koelcellen of professionele keukens.

Twijfelt u er aan of uw ruimte geschikt is voor een troffelvoer? Wij denken graag met u mee om een juiste keuze te maken in het kiezen voor een vloer, kleur en materiaalkeuze. Download nu onze brochure en lees meer informatie over opties voor troffelvloeren en onze referenties.

Zowel in woonkamer, badkamer en keuken

Het is een opkomende trend: troffelvoeren in woonkamers, badkamers en keukens. Wij hebben de afgelopen maanden steeds meer troffelvoeren mogen aanleggen in badkamers, toiletten en keukens. Kort geleden hebben wij een troffelvloer in een woonkamer mogen aanleggen met unieke kleurcombinaties. De troffelvloer is waterdicht, onderhoudsvrij en goed schoon te houden en daarom zeer geschikt voor deze natte ruimtes.

Troffelvloeren in elk gewenste kleur

Uw troffelvloer kan door ons in elk gewenste kleur of kleurcombinaties worden aangelegd. Wij werken de vloer af met een speciale coating waardoor de kleur mooi blijft.

Heeft u een vraag of twijfelt u over de materiaalkeuze? Stel deze gerust uw vraag via het contactformulier.

Voordelen van troffelvloeren

Wat betreft onze praktijkervaringen hebben wij voor u alle voordelen op een rij geplaatst voor het aanleggen van een troffelvloer:
• Onverwoestbaar: De troffelvoer is zeer slijtvast en daardoor geschikt voor ruimtes met zware belasting als bedrijfs- en fabrieksruimtes, koelcellen, machinekamers et cetera.
• Een goede stroefheid: zowel bij droge als natte omstandigheden.
• Geschikt bij verschillende temperatuurverschillen.
• Naadloos en water- en vloeistofdicht: De troffelvloer wordt afgewerkt met een slijtvaste seal en coating en daardoor ook geschikt voor uw badkamer.
• Goed schoon te houden: U kunt de vloer stofzuigen, dweilen of machinaal schoonmaken.
• Hygiënisch (HACCP gekeurd): De troffelvloer kan goed toegepast worden in ruimtes waar hygiëne voorop staat. Denk aan koelcellen en ruimtes waar gewerkt wordt met levensmiddelen.
• Duurzaam en weinig onderhoud: Wij werken de troffelvloer af met een slijtvaste seal en coating laag waardoor de vloer mooi blijft en weinig onderhoud vereist.

Troffelvloer aanleggen

Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om te onderzoeken of de betreffende ruimte geschikt is voor een troffelvloer. Nauwkeurigheid staat voorop. Daarna meten wij de ruimte in en bepalen wij de prijs. Vervolgens gaan wij in overleg met u een tijdsplanning opstellen. Het aanleggen van troffelvloeren is specialistisch werk. Ons familiebedrijf is hierin gespecialiseerd en werkt met gekwalificeerde vakmensen. Wij willen graag uw troffelvloer degelijk, strak en duurzaam opleveren.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en graag voorbeelden zien? Ons familiebedrijf helpt u graag verder. Kom gerust eens langs in onze showroom voor een kop koffie en gratis advies.

Naast troffelvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in siergrindvloeren.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw woning?

Wij begeleiden u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen